Multiscan Pro - Bodyscan

Bodyscan voedingsanalyse

Voeding, beweging, slaap enz.. blijven primaire onderdelen om het lichaam optimaal in balans te houden. Het Multiscan systeem is een nieuw, innovatief type binnen de medische meet -en analyse systemen. Ze betekenen een absolute meerwaarde op gebied van preventie, begeleiding en gezondheidszorg. We werken op basis van functionele en fysiologische gegevens, die op enkele minuten tijd gemeten worden. De bekomen informatie wordt softwarematig verwerkt om een overzicht te bieden over status van gezondheid en samenhang van eventuele klachten. De analyses geven meerdere parameters over onze levensstijl: voeding en suppletie, lichaamssamenstelling, sport en beweging, orgaanfuncties, mentale en hormonale overzichten, zuur – base balans en electrolyten,… Kortom, de informatie die u nodig heeft voor de objectivering van uw gezondheid. Binnen het professionele sportcircuit winnen deze metingen aan belang door hun accuraatheid en hun winst op preventie en performance. Maar ook niet-sporters hebben belang bij het monitoren van hun gezondheid.

 

Functionele analyse systemen (de Multiscan)

Multiscan Pro wordt ingezet om snel en doelgericht te werken op gebied van preventie, begeleiding en opvolging van patiënten, klanten, sporters, enz. Het is toegespitst voor zij die werken op alles wat te maken heeft met levensstijl, voeding, beweging en begeleiding in therapie. De test neemt 2 minuten in beslag en is gebaseerd op verschillende functionele, fysiologische parameters. De presentatie en de interpretatie is eenvoudig met de bedoeling snel en gemakkelijk een overzicht te bekomen en op te volgen dit zowel voor de therapeut, coach, arts als voor de patiënt, klant zelf. Het is noodzakelijk om te meten en te weten, dit is onmisbaar in uw praktijk! Wij bieden u deze oplossing.

Klanten getuigen over deze service

Hij heeft ons uit de vicieuze cirkel gehaald
Kathleen De Kegel
Hij heeft ons uit de vicieuze cirkel gehaald
Aangezien de wereld van de kinesiologie/orthomoleculaire therapie voor ons onbekend was, zaten we (vooral ik dan) met heel wat vraagtekens. Maar al snel kregen wij vertrouwen in de aanpak van Thorbjörn. Hij oefent zijn job uit met heel veel passie, enthousiasme en deskundigheid.