Sportmanagement

 

Topsportadvies begeleidt de spelers eerst vanuit medisch oogpunt. De passie en de gedrevenheid om het lichaam in balans te brengen is uitermate belangrijk om hun passie te blijven uitoefenen: het voetbalspelletje. Hoe meer we het lichaam kennen van de speler, hoe beter we hen ook kunnen begeleiden naast het veld. Wij bieden verschillende activiteiten waaronder contractbemiddeling, sponsorcontracten, individuele carrièrebegeleiding, mental coaching, medical management binnen Topsportadvies.

Onze passie en gedrevenheid liggen in het vermogen om verschillende kwaliteiten in de wereld van het voetbal te herkennen, onderscheiden en bij elkaar te brengen. Topsportadvies richt zich op Topkwaliteit d.w.z waardevolle spelers die meedenken in ons verhaal.

Management begeleiding draagt bij tot het optimaliseren van de prestatie van de sporter. Om te voorkomen dat bepaalde persoonlijke en zakelijke activiteiten in de weg kunnen staan van de sportieve prestaties, treedt Topsportadvies op als intermediair. Zo kan de sporter zich concentreren op hun core business: het behalen van sportieve doelstellingen. Dit geldt voornamelijk voor gelouterde sporters en aanstormende talenten.

Wij creëren een windstille omgeving waardoor de sporter zich volledig kan focussen op zijn of haar carrière!

Onze doelstelling is de persoonlijke begeleiding. Onze manier van werken is maatwerk op het individu. Je moet als sporter op ons kunnen bouwen. Topsportadvies is je zakenpartner en vertrouwenspersoon. Samen met onze externe partners en topjuridische experten die jaren ervaring hebben op het gebied van sportrecht - en management staan we klaar om de nodige ondersteuning en bijstand te verlenen.

Bij Topsportadvies bestaat onze taak er in om onze expertise en netwerking binnen het voetbalmilieu aan te spreken. Elke sporter wil sportief en financieel het maximale uit zijn carrière halen, Topsportadvies zorgt hiervoor en dit op een ethisch verantwoorde werkwijze volgens de regels van de FIFA en bonden.Topsportadvies met name De Brul Thorbjörn beschikt over de nodige officiële FIFA licenties in België (KBVB) en Nederland (KNVB) die hem toelaten als intermediair te werken.

Samen een mooie toekomst uitbouwen als one team: met volgende topics: medisch, sportief en financieel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@topsportadvies.be.

Jouw partner in het oprecht verdedigen van jouw belangen.

Topsportadvies

De Brul Thorbjörn

 

Klanten getuigen over deze service

Bedankt om mij eindelijk hoop te geven!
Johan Van Cauwenberg
Bedankt om mij eindelijk hoop te geven!
Ik ben 50 jaar en sukkel al van mijn 20 jaar met nek, lage rug en nog meer. Vanuit Hemiksem kom ik naar Topsportadvies te Lokeren. Wat deze jongens op zo een korte tijd hebben gedaan voor mij is ongelooflijk!! Veel respect voor jullie en vooral thanks voor mij eindelijk hoop te geven.